Godina 1967... Mornarski kapetan na dugim plovidbama, Ali Akarsu provodi dosta vremena daleko od svoje porodice. U međuvremenu se njegova supruga Cemile brine za njihovo četvero djece. Ona preuzima ulogu i oca i majke svojoj djeci dok je njen muž na putovanju. Jednog dana se Ali konačno vraća kući sa putovanja... Svi članovi porodice vjeruju da se glava kuće vraća, ali ne znaju da će im se životi promijeniti nakon njegovog povratka. Pojavljuje se njegova mračna strana, i nešto je jednostavno neobično u njegovom ponašanju. Cemile u Alijevom džepu pronalazi pismo koje će potaknuti niz događaja koji će preokrenuti život porodice Akarsu. Pismo će otkriti njegovu tajnu – ljubavnu aferu sa strankinjom. Da li će Cemile oprostiti mužu izdaju? Koga će Ali odabrati? Davno voljenu suprugu ili mladu ljubavnicu?

Bilo je na kanalima:

Kanal D  Klan Kosova  Prva World  OBN  Prva TV CG  Prva  O Kanal  BN  BN 2 HD  K3  ARTE DE  Private TV  EuroNews  

PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Little America (2021)

    image
    In the early 1950's, the American military presence begins in a small West German region. In this context, the story of friendship is told by two young women who...
  • Katie Fforde (2010)

    image
  • Charité (2017)

    image
    The series describes the accomplishments of several famous German physicians and scientists at the prestigious Charité hospital in Berlin during its history.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.