Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 6.3/10
(3 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Riddled with Deceit

SADRžAJ

Šef policije Madijeras zatraži pomoć od Džefa kad skupoceni broš bude izložen u hotelu. Broš je davno izgubljena porodična baština Ziine najbolje prijateljice Brit, vlasnice hotela. Ali neko provali u Britinu kuću i onesvesti Brit. Nakon što odvedu Brit u bolnicu, Džef i Zi shvate da neko traži broš i krenu prema hotelu, ali kad stignu, otkriju da je broš već ukraden. Uskoro Džef i Zi otkriju da je Britin kum Vilard ubijen, a iza sebe je ostavio zagonetno pismo. Džef i Zi shvate da je Vilard ukrao broš da bi zaštitio Brit nakon napada i sakrio ga je negde na ostrvu, pa će morati da reše tajnu i nađu broš da bi otkrili ubicu i spasili Brit.

Slike

Misterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas VinjardaMisterije Martas Vinjarda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.