Ocena: 7.1/10
Ocena korisnika: 8.9/10
(26 glasova)

SADRžAJ

Nevolja se krčka u Koralovu. Neko je ukrao krunu kralja Neptuna i izgleda da je Keba Kraba krivac. Ali Sunđer Bob je uvek uz svog šefa i kreće u potragu za ukradenom krunom.
Nešto opako se sprema u dubinama Koralova. Ukradena je kruna kralja Neptuna, a glavni osumnjičeni je Keba Kraba, Sunđer Bobov šef. Uprkos brojnim dokazima koji upućuju na to da je Keba Kraba krivac – da ne pominjemo to da nije dobio dugo očekivano unapređenje u restoranu – Sunđer Bob odbija da poveruje da je njegov šef odgovoran za krađu i udružuje se sa najboljim prijateljem Patrikom, nadajući se da će uspeti da spere ljagu sa imena gospodina Keba Krabe i vrati krunu njenom zakonitom vlasniku. Naravno, to nije lak zadatak; kad napusti bezbedno Koralovo, Sunđer Bob će morati da se suoči sa mnogobrojnim opasnostima koje vrebaju u moru.

Slike

Sunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneSunđer Bob KockaloneFoto: RTL / © 2004 PARAMOUNT PICTURES and VIACOM INTERNATIONAL INC.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.