SADRžAJ

Dva brata vilenjaka, Ian i Barli, upuštaju se u čarobnu avanturu da bi proveli još jedan dan sa svojim pokojnim ocem. Kao i svaka dobra avantura, njihovo putovanje je prepuno zagonetnih mapa, nemogućih prepreka i nezamislivih otkrića.
U Diznijevom i Piksarovom animiranom filmu „Napred“, dva brata vilenjaka, tinejdžeri Ian i Barli Lajtfut, dobijaju neočekivanu priliku da provedu još jedan dan sa svojim pokojnim ocem i upuštaju se u čudesnu avanturu sa Barlijevom voljenom Gvinever. Kao i svaka dobra avantura, njihovo putovanje je prepuno zagonetnih mapa, nemogućih prepreka i nezamislivih otkrića. Međutim, kada njihova neustrašiva majka Lorel shvati da su njeni sinovi nestali, ona se udružuje sa nekadašnjim ratnikom koji je delom lav, delom slepi miš i delom škorpija – Mantikorom – i kreće u potragu za njima. Ako izuzmemo opasne kletve, ovaj čarobni dan će svima značiti više nego što su mogli da sanjaju.

Slike

NaprijedNaprijedNaprijedNaprijedNaprijedNaprijedNaprijedNaprijed

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Luka (2021)

    image
    Smešten u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film „Luka“ donosi priču o jednom mladom dečaku koji provodi...
  • Raja i posljednji zmaj (2021)

    image
    Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živjeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala prijetnja za planetu,...
  • Enkanto: Magični svet (2021)

    image
    Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto.
  • Zmaj iz čajnika (2021)

    image
    Determined teen Din is longing to reconnect with his childhood best friend when he meets a wish-granting dragon who shows him the magic of possibilities.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.