SADRžAJ

Momak iz malog grada, Šon Mekartur (Čening Tatum) je stigao u Njujork bez ičega. Jedva preživljava prodajući krijumčarenu robu na ulici, ali sreća će mu se osmehnuti kada iskusni prevarant Harvi (Terens Hauard) u njemu prepozna prirodni talenat za uličnu borbu. Kada Harvi Šonu ponudi pomoć da bi zaradio novac, njih dvojica postaju prinudni partneri.
Kao Šonov menadžer, Harvi ga uvodi u korumpirani svet u kome se bogataši klade na borce kojii se bore bez rukavica i koji su za njih potrošna roba. Skoro preko noći, Šon postaje prava zvezda, pobeđujući profesionalne boksere, šampione u mešovitim borilačkim veštinama i “ultimat fajtu” u seriji neverovatno napetih borbi. Ali, ako se Šon nada da nekada pobegne iz ovog mračnog sveta u kome se našao, mora da se suoči sa najtežom borbom u svom životu.

Slike

Ulične borbeNBC UniversalNBC UniversalUlične borbeUlične borbeUlične borbeUlične borbeUlične borbeUlične borbeUlične borbeUlične borbeNBC Universal

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.