SADRžAJ

Oskarom nagrađeni Robert Redford (najbolji reditelj, „Obični ljudi”, 1980) i Morgan Friman (najbolja sporedna muška uloga, „Devojka od milion dolara”, 2004) zvezde su ove snažne priče o riziku i iskupljenju. Ajnar Gilkison (Redford) čovek je slomljenog srca koji živi na ranču u surovim krajevima Vajominga, uz svog jedinog pravog prijatelja, Miča Bredlija (Friman). Odjednom, na njegova vrata dolazi Džin (Dženifer Lopez), žena koju okrivljuje za smrt svog sina jedinca. Bez novca je, očajna i s unukom koju nikad nije upoznao. Ali, kako davno zaboravljeni bes i optužbe ponovo izlaze na površinu, otvara se put za nove veze, avanture i oproštaj. Zvezde koje gledamo u ostalim ulogama ovog izuzetnog filma su Dženifer Lopez („Molim za ples“) i Džoš Lukas (Sweet Home Alabama, Glory Road). Fascinantna priča o rastavljenoj porodici, izuzetne emocionalne dubine, melanholičnog prikaza gorčine i iskupljenja.Film koji bolno i verno prikazuje ljudske živote i sudbine, sniman na nekim od najimpresivnijih lokacija u SAD. Novo nezaboravno delo jednog od najboljih evropskih reditelja mlađe generacije, velikog Lasea Halstroma!

Slike

Nedovršen životNedovršen životNedovršen život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Poslednji poklon (2006)

    image
    Posle smrti neverovatno bogatog Reda Stivensa, njegov unuk Džejson Stivens nada se da otvaranje testamenta preminulog biće obična,finansijski korisna za njega -...
  • Lanč paket (2013)

    image
    Domaćica Ila, pripadnica srednje klase, iznova pokušava da začini svoj brak, ovog puta putem kuhinje. Ona ne zna da je posebni ručak koji je pripremila greškom...
  • Mala božićna prodavnica (2017)

    image
    Vlasnica staromodne prodavnice božićnih poklona mora da ubedi vlasnika građevinske firme da njenu radnju ne treba da sruši.
  • Visoka cura 2 (2022)

    image
    After Jodi Kreyman gains popularity, her miscommunications start causing rifts with those around her and now she really needs to 'stand tall'.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.