poster

Džoni Ingliš - Ponovo u akciji

Johnny English Strikes Again (2018)

komedija, akcija, avanturistički | Ujedinjeno kraljevstvo, Francuska, SAD, Kina
Režiser: David Kerr

Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(26 glasova)

SADRžAJ

Nova avantura počinje kada se nakon internet napada otkriju identiteti svih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući Džonija Ingliša kao posljednju nadu tajne službe. Nakon što je primoran da se vrati iz penzije, Ingliš prvo kreće u misiju u kojoj mora da pronađe hakera koji je izvršio ovaj napad. Kao tajni agent stare škole, na Džoniju je da prevaziđe izazove modernih tehnologija kako bi misija bila uspiješna.

Slike

Džoni Ingliš - Ponovo u akcijiFoto: RTL / © 2018 Universal StudiosFoto: RTL / © 2018 Universal StudiosFoto: RTL / © 2018 Universal StudiosFoto: RTL / © 2018 Universal StudiosFoto: RTL / © 2018 Universal StudiosDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akcijiDžoni Ingliš - Ponovo u akciji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.