Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 6.6/10
(49 glasova)

SADRžAJ

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak. Nekoliko godina nakon što je tematski park iz doba jure zatvoren, Oven i Kler se vraćaju na Isla Nublar da bi spasili dinosauruse, pošto su saznali da je nekada ugašeni vulkan na ostrvu ponovo proradio i preti da uništi čitav živi svet na njemu. Pri tome, Oven će otkriti zaveru koja može poremetiti prirodni poredak na celoj planeti.

Slike

Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvoSvet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.