Ocena: 7.6/10
Ocena korisnika: 6.3/10
(59 glasova)

SADRžAJ

Vulgarni mutantski plaćenik Vejd Vilson, zvani Dedpul (Rajan Rejnolds), okuplja tim zlikovaca mutanata kako bi zaštitio dečaka sa natprirodnim moćima od surovog kiborga Kejbla, koji putuje kroz vreme.
Preživevši gotovo smrtonosni goveđi napad, unakaženi šef kafeterije (Vejd Vilson) daje sve od sebe da bi ostvario svoj san i postao najzgodniji šanker u Mejberiju, istovremeno učeći kako da se privikne na gubitak čula ukusa. Pokušavajući da malo začini svoj život, a i da pronađe kondenzator fluksa, Vejd mora da se bori sa nindžama, jakuzama i čoporom seksualno agresivnih pasa, dok putuje svetom i otkriva značaj porodice, prijateljstva i ukusa – usput pronalazeći u sebi avanturistički duh i zaslužujući dugo željenu šolju za najboljeg ljubavnika na svetu.

Slike

Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2Dedpul 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.