Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(53 glasova)

SADRžAJ

Nakon smrti svog oca, kralja Vakande, T’Čala se vraća kući u izolovanu visokotehnološku afričku naciju da nasledi presto. Ali, kada se pojavi moćni, stari neprijatelj, T’Čalina uloga kralja – i Crnog pantera – dovedena je u pitanje.
Film Marvel studija, Crni panter, prati T’Čalu koji se, nakon smrti svog oca, kralja Vakande, vraća kući u izolovanu i tehnološki naprednu afričku naciju da nasledi presto i postane kralj. Ali, ponovnim pojavljivanjem moćnog, starog neprijatelja, T’Čalina uloga kralja – i Crnog pantera – dovedena je u pitanje kada uđe u zastrašujući sukob koji dovede u opasnost sudbinu Vakande i ostatka sveta. Suočen sa izdajom i opasnošću, mladi kralj mora da okupi saveznike i svom snagom Crnog pantera krene na neprijatelje da bi zaštitio svoj narod i njihov način života.

Slike

Crni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panterCrni panter

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.