SADRžAJ

Iz Diznijevog studija za animaciju dolazi nam neobična kolekcija nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova.
„Gerijeva igra: Ostareli osobenjak Geri po ceo dan igra šah u parku protiv samog sebe. Nekako počinje da gubi od svog živahnog protivnika. Ali neposredno pred kraj partije uspeva da preokrene situaciju.
„Suveniri: Grupa putnih suvenira na polici zabavlja se uz muziku i bazen. Pomalo izolovan od njih je usamljeni Sneško Belić po imenu Nik, koji je zarobljen u snežnoj kugli. On daje sve od sebe da bi se pridružio zabavi.
„Lava: Inspirisan lepotom udaljenih tropskih ostrva i eksplozivnom privlačnošću okeanskih vulkana, „Lava je muzička ljubavna priča koja se dešava tokom milion godina.
„Otmica: Mladi vanzemaljac prolazi obuku za otimača ljudi. Njegov zadatak je da kidnapuje uspavanog farmera, pokušavajući da ga uvuče u svemirski brod. To mu nikako ne polazi za rukom pa počinje strašno da se nervira.
„Mesec: Bezvremena priča o mladiću koji odrasta pod najčudnijim okolnostima. Večeras ga tata i deda prvi put vode na posao. U starom drvenom čamcu veslaju ka otvorenom moru...
„Lukso Mlađi: Beba lampa pronalazi loptu kojom se razdragano igra sve dok ona ne eksplodira. Taman kad stariji Lukso pomisli da će se njegovo dete malo smiriti, Lukso Mlađi pronalazi drugu loptu - ali deset puta veću.

Slike

Diznijevi kratkometražni filmovi IIDiznijevi kratkometražni filmovi II

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Meda sa sjevera 2 - Ključevi kraljevstva (2018)

    image
    Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u Njujorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm...
  • Madagaskar (2005)

    image
    Kada se četiri razmažene životinje iz njujorškog Central parka slučajno nađu kao brodolomci na egzotičnom ostrvu Madagaskar, otkrivaju da je svet zaista džungla
  • Robinzon Kruso: Otkrijte pravu priču iza legende (2016)

    image
    Autori svetskih hitova „Semi 1 i 2 i „Kuća velikog mađioničara donose nam istinitu priču o brodolomcu nesalomljivog duha, Robinzonu Krusou, koja oživljava na...
  • Meda sa Sjevera 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju riječ i krene na putovanje širom svijeta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.