SADRžAJ

Potpuno novi, eksplozivni ep ispunjen akcijom o jednom od najpopularnijih superheroja svih vremena.
U ovoj novoj verziji, Edvard Norton tumači čuveni lik naučnika Brusa Banera, koji živi sakriven od svih, pretražujući planetu u potrazi za protivotrovom za... Svoju narav. Ali ratni huškaći, koji maštaju o tome kako da zloupotrebe njegove moći tragaju za njim i uskoro će ga uvući u bitku epskih proporcija koja može da ostavi u ruševinama čitav Njujork. Potpuno novi, eksplozivni ep ispunjen akcijom o jednom od najpopularnijih superheroja svih vremena. U ovoj novoj verziji, naučnik Brus Baner (Edvard Norton), očajnički pokušava da pronađe lek protiv gama radijacije koja je zatrovala njegove ćelije i oslobodila nekontrolisani gnev u njemu: Hulka. Skrivajući se u senkama – odsečen od nekadašnjeg života i žene koju voli, Beti Ros (Liv Tajler) – Baner pokušava da izbegne nemilosrdnu potragu svog zakletog neprijatelja, generala Tanderbolta Rosa (Viljem Hart) i vojne mašinerije koja želi da ga zarobi i brutalno iskoristi njegove moći. I dok svi pokušavaju da se dočepaju tajne koja je dovela do nastanka Hulka, on će se suočiti sa novim čudovišnim suparnikom, poznatim pod imenom Užas (Tim Rot), čija destruktivna snaga prevazilazi čak i Hulkove moći. I jedan naučnik mora da donese tešku konačnu odluku: Da prihvati miran život kao Brus Baner ili da nađe junaštvo u stvorenju koje živi u njemu – Neverovatnom Hulku.

Slike

Neverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNBCUNBCUNBCUNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni HulkNeverovatni Hulk

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.