poster

Zečica na koledžu

The House Bunny (2008)

Režiser: Fred Wolf
Tring Comedy | srijeda | 20:25

Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(76 glasova)

SADRžAJ

Šeli (Ana Faris) živi bezbrižnim životom Plejboj zečice sve dok ne bude izbačena s Plejboj imanja. Nema kud da ide. Sudbina je vodi u život grupe društveno neprilagođenih devojaka s koledža, koje će izgubiti zgradu svog sestrinstva ako ne uspeju da privuku nove članice. Da bi ostvarile taj cilj, Šeli mora da izvuče iz rukava sve svoje trikove jedne zečice i da im održi ubrzani kurs o šminkanju i muškarcima. Za to vreme, ona na teži način uči da joj je potrebno nešto što te devojke imaju – osećaj individualnosti. Kada se seksepil susretne s pameću, sve one će naučiti kako da prestanu da se pretvaraju i da budu ono što jesu.

Slike

Zečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuSony Pictures InternationalSony Pictures InternationalSony Pictures InternationalZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžuZečica na koledžu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.