Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 7.4/10
(40 glasova)

SADRžAJ

Bazirano na knjizi novinara Davida Granna i neverovatnoj istinitoj priči o pukovniku Persiju Fovsetu, koji se početkom 20. veka uputio u Amazoniju u potrazi za nestalim gradom „Z u kojem, tvrde, živi visokorazvijen narod.
Britanski arheolog Persi Fovset je 1925. godine krenuo u istraživanje amazonske prašume kako bi pronašao antičku civilizaciju i otkrio jedno od najvažnijih otkrića ikada. Evropljani su vekovima verovali da džungla krije kraljevstvo El Dorada. Istraživači su najčešće umirali od gladi i bolesti ili su ih ubili Indijanci, i tako ostavili čovečanstvo u uverenju da je Amazon stvarno nenaseljen. Ipak Fovset se godinama pripremao za taj put. Grad „Z, navodni El Dorado, opsesija je mnogih istraživača, arheologa, pustolova. Svaka ekspedicija koja ga je pokušala pronaći okončala je katastrofom.

Slike

Izgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad ZIzgubljeni grad Z

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.