SADRžAJ

Hejvard Langston (Arnold Švarceneger) je prodavac dušeka. Njegova loša navika je ta što mu je posao uvek važniji od porodice.Njegov sin Džejmi (Džejk Lojd), koji vapi za očevom pažnjom, želi samo jednu stvar za Božić - Turbomena, lutku akcionog heroja sa svim dodacima. Hejvard obećava i Džejmiju i svojoj supruzi Liz (Rita Vilson) da će mu ispuniti želju.Međutim, na Badnji dan on shvata da nije kupio igračku. Iako se čini da ne bi bio naročit problem da ode do prodavnice i kupi poklon, njegov plan pada u vodu kada sazna da je Turbomen najtraženija igračka sezone i da bukvalno hiljade roditelja pokušava da kupi poslednjih nekoliko igračaka.Hejvard će celo veče obilaziti radnje u očajničkoj potrazi za Turbomenom i sve vreme će se susretati sa Mironom Larabijem, poštarom koji ovu igračku želi možda i više od njega. Hejvard, kao nema dovoljno briga, pa mora i da drži na oku Teda Maltina (Fil Hartman), iritantno savršenog komšiju opsednutim Božićem, kome se dopada Liz.Režiser filma je Džejk Lojd.

Slike

Turbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tataTurbo tata

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.