poster

Bostonski heroji

Patriots Day (2016)

Režiser: Peter Berg
CineStar A&T | 15.4.24. | 22:00

Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 7/10
(26 glasova)

SADRžAJ

Radnja filma prati istiniti događaj, koji se dogodio 15. aprila 2013. za vreme Bostonskog maratona, kada su eksplodirale dve bombe, postavljene nedaleko od završne linije. Priča je ispričana od strane stvarnih ljudi koji su taj dan učestvovali u spašavanju i potrazi za počiniocima. Ed Davis (John Goodman), policijski komesar Bostona odigrao je ključnu ulogu u potrazi za braćom koja su odgovorna za napad. U bombaškom napadu poginulo je pet osoba, uključujući i osmogodišnjeg dečaka. Bombe su bile ‘upakovane’ u dva ekspres lonca napunjena ekserima. Jedan je policajac nekoliko dana nakon napada podlegao povredama, a ranjeno je više od 260 ljudi. Jedan od napadača, Tamerlan Tsarnaev, umro je u razmeni vatre s policijom. Njegov mlađi brat, Dzhokhar uhvaćen je dan nakon napada. Mark Wahlberg glumi Tommya Saundersa, bostonskog policajca koji se nalazio u samom središtu istrage, a Michelle Monaghan glumi njegovu suprugu, Carol Saunders.

Slike

Bostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski herojiBostonski heroji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.