Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(20 glasova)

SADRžAJ

Navala zombija zadesila je zemlju u rimejku klasične priče Džejn Ostin o zamršenim odnosima između ljubavnika iz različitih društvenih staleža u Engleskoj u 19. veku. Odvažna junakinja Elizabet Benet (Lili Džejms) zapravo je vrsni poznavalac borilačkih veština i oružja, dok je zgodni g. Darsi (Sem Rajli) strastveni ubica zombija, a istovremeno i oličenje predrasuda višeg staleža. Dok navala zombija postaje sve žešća, moraju da progutaju svoj ponos i udruže snage na krvlju natopljenom bojnom polju da bi jednom zauvek porazili nemrtve.

Slike

Gordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombijiGordost i predrasude i zombiji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.