Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(42 glasova)

SADRžAJ

U ovoj parodiji na tradicionalne akcione filmove, predsednik Sjedinjenih Država traži od Topera Harlija (Čarli Šin) da odvede spasilački tim u Irak i spasi iračke ratne zarobljenike i sve prethodne spasilačke timove.
U filmu „Usijane glave 2“, Sjedinjene Države su u krizi. Hrabre patriote su ponovo na tuđoj teritoriji oteli po naređenju zlokobnog vladara koji se sveti Sjedinjenim Državama. Toper Harli (Čarli Šin), vraća se u akciju na molbu Taga Bensona (Lojd Bridžiz), koji je sad predsednik Sjedinjenih Država. Posle tri neuspele misije, vojska se obraća Toperu – „najboljem od svega što im je preostalo“ – koji treba da vodi tim komandosa na neprijateljsku teritoriju kako bi spasio ljude koji su otišli da spasu ljude koji su otišli da spasu ljude.

Slike

Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2Usijane glave 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.