poster

Nestala bez traga

Gone Baby Gone (2007)

Režiser: Ben Affleck
TV1000 Balkan | 14.4.24. | 22:35

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
Ocena: 7.6/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(85 glasova)

SADRžAJ

Priča počinje u Bostonu, u četvrti Dorčester, gde su ulice u kojima žive pripadnici srednjeg sloja prepuni razorenih porodica i uništenih snova. Upravo je odatle bez traga nestala četverogodišnja Amanda Mekridi.Policija ne uspeva pronaći ni najmanji trag, pa očajni Amandini tetka i teča preklinju lokalnog privatnog istražitelje Patrika Kenzija i Endži Đenaro da preuzmu slučaj. Iako se nevoljno odlučuju da se uključe u istragu, Patrik i Endži znaju četvrt, a takođe znaju istinu o Amandinoj majci, ovisnici Helene. Kako počinju kopati po slučaju, nailaze na trag koji ih vodi u mračno središte Dorčestera i kroz lanac dilera droge, bivših osuđenika i zlostavljača dece, ali to ih ne dovodi ništa bliže Amandi. Pod blještavilom medijskih reflektora, ujedinjuju snage s neumornim detektivom Remijem Bresantom i policijskim kapetanom Džekom Dojlom - no taman kad se čini da će emotivno mučan slučaj napokon biti rešen pod svetlošću oružane pucnjave, na videlo izlazi tužna Amandina sudbina. Dok svi pokušavaju krenuti dalje, Patrika sve to progoni i on ne može dalje. Dok ponovo pretražuje tragove, nađe se uvučen u sve intenzivniju mrežu laži i neopisivog nasilja, šokantnih tajni koje skrivaju istinu te se on suočava s moralnom dilemom zbog koje će se, i on i publika, pitati što je ispravno.

Slike

Nestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaNestala bez tragaMiramaxMiramaxNestala bez traga

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.