poster

Igraj svoju igru 2

Ocean's Twelve (2004)

Nova Max | 19.4.24. | 20:00

Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(82 glasova)

SADRžAJ

Džordž Kluni, Met Dejmon, Bred Pit, Džulija Roberts i Don Čidl se vraćaju kao grupa najšarmantnijih pljačkaša. Ovog puta, njihove mete su Pariz, Rim i Amsterdan, a Denijeva bivša žena, Tes (Džulija Roberts), se pridružuje timu.
Radnja se odvija tri godine nakon filma “Igraj svoju igru” (“Ocean's 11"). U ovom nastavku, Deni Oušn ponovo u Njujorku okuplja svoju ekipu prevaranata i lopova iz prvog filma pre nego što svi odlete za Amsterdam, Rim i Pariz da izvedu tri odvojene pljačke. Sve vreme, momci su pod pritiskom zbog ludog Terija Benedikta, posvećenog agenta Europola koji je povezan sa Rastijevom prošlošću, i misterioznog francuskog rivala poznatog kao “Noćna lisica”. Da li će Oušnova ekipa ostvariti svoj pun potencijal i postati ekipa najpoznatijih lopova u istoriji ili će postati žrtve Benediktove osvete? Sve je moguće.

Slike

Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2Igraj svoju igru 2

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Oteti u kolima (2011)

    image
    Radnja filma se vrti oko samohrane majke i njenog sina, koji su za vreme naizgled bezazlenog stajanja na benzinskoj pumpi postali taoci otmice pljačkaša banke.
  • Kockanje (2013)

    image
    Riči, student na Prinstonu, verujući da je prevaren odlazi na Kostariku da bi se suočio sa Ivanom Blokom, tajkunom onlajn kockanja. Riči naseda na Blokova...
  • Spremna za borbu (2021)

    image
    Bokserka Kejli trenirala je za borbu svog života, svaki udarac bivao je sve okretniji i žešći od prethodnog. Ovog puta borba neće biti u ringu. Kejli je dobila...
  • Plamenovi Gnjeva (2021)

    image
    Niz podmetanja požara užasava mali grad. Lokalni policajac udružuje snage s federalnim agentom kako bi riješili slučaj prije nego što piroman ponovno napadne.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.