SADRžAJ

Džordž Kluni i Dženifer Lopez u romantičnoj priči o zgodnom pljačkašu banaka i lepoj policajki između kojih se „na poslu" rađa simpatija. Detektivka Karen Sisko lučajno se našla u blizini jednog floridskog zatvora u isto vreme kad je zatvorenik Džek Foli bežao iz njega. Pre nego što se snašla, Džek i njegov partner Badi su je razoružali i strpali u prtljažnik automobila. Pridružio joj se i Džek kako ga policija ne bi opazila. Ali, umesto ratobornog raspoloženja među njima se razvije prijateljski razgovor, pa čak i simpatija. Ali čim joj s eukaže prilika, Karen im pobegne. Ni Džek nema nameru da miruje na slobodi U zatvoru je saznao da jedan zatvorenik u kući u Detroitu skriva dijamante vredne 5 miliona dolara, pa se s Badijem uputi po njih.

Slike

Opasna romansaNBCUOpasna romansaOpasna romansaOpasna romansaOpasna romansaNBCUNBCUNBCUNBCUOpasna romansaOpasna romansaOpasna romansaOpasna romansaNBCU

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.