SADRžAJ

Tri člana naučne ekspedicije moraju da ostave svoj tim voljenih pasa za vuču sanki zbog iznenadne nesreće i opasnih vremenskih uslova na Antarktiku. Više od šest meseci psi moraju sami da se bore za opstanak.
Inspirisan istinitom pričom, „Antarktik-okovani ledom“ je uzbudljiva akciona avantura o odanosti i vezama prijateljstva u surovoj divljini Antarktika. Film priča priču o tri člana naučne ekspedicije, Džeriju Šepardu, njegovom najboljem prijatelju, Čarliju Kuperu, i grubom američkom geologu, Dejvisu Maklarenu, koji su primorani da za sobom ostave svoj tim voljenih pasa koji vuku sanke zbog iznenadne nesreće i opasnih vremenskih uslova na Antarktiku. Tokom surove zime na Antarktiku, više od šest meseci psi moraju sami da se bore za opstanak u zaleđenoj divljini dok avanturisti ne uspeju da pokrenu spasilačku misiju.

Slike

Antarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledomAntarktik: Okovani ledom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.