poster

Zatvoreni sistem

Układ zamknięty (2013)

Režiser: Ryszard Bugajski
Pink World Cinema | nedjelja | 17:00

Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(7 glasova)

SADRžAJ

Trojica mladih preduzetnika pokreću veliku high-tech firmu s danskom kvalitetnom opremom, ali njihov uspeh podstakne velike apetite korumpiranih službenika, okružnog tužioca i njegovih pomoćnika pa sve do ministra. Ubrzo su uhapšeni s optužnicom za organizovani kriminal i pranja novca, a njihove porodice brutalno zlostavljane. Zloupotrebom položaja i vlasti svu trojicu zadrže u zatvoru kao teške kriminalce gde ih zlostavljaju i zatvorenici i stražari. Ucenjuju ih da se odreknu deonica firme kako bi njihova zločinačka organizacija mogla preuzeti udeo. Začarani krug korupcije i kriminala ipak otkriva televizijski reporter. Film je snimljen bez ikakve državne podrške, već isključivo sredstvima koje su uložile razne firme. Rezultat toga je veliki komercijalni uspeh u Poljskoj!

Slike

Zatvoreni sistemZatvoreni sistemZatvoreni sistemZatvoreni sistemZatvoreni sistemZatvoreni sistemZatvoreni sistemZatvoreni sistemZatvoreni sistemZatvoreni sistem

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.