poster

Rvanje sa Ludilom

Foxcatcher (2014)

Režiser: Bennett Miller
Tring Life | 14.4.24. | 03:35

Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 6.4/10
(16 glasova)

SADRžAJ

Rvač Mark Šulc, osvajač zlatne olimpijske medalje, bori se sa anonimnošću i siromaštvom u Viskonsinu kada ga bogati naslednik, Džon du Pont, pozove na svoje raskošno imanje da oformi tim i trenira za Olimpijadu u Seulu, 1988. Šulc iskoristi pruženu priliku, željan da iskorači iz senke svog cenjenog starijeg brata Dejva, istaknutog rvačkog trenera i takođe dobitnika zlatne medalje.
Uz ogromna novčana sredstva i vrhunski prostor za treniranje na farmi Fokskečer, du Pont postavlja sebe za glavnog trenera tima, želeći da zadobije poštovanje svojih poznanika i podršku svoje kritične majke.
Dinamika između Šulca i Du Ponta se produbljuje kada Mark počne da prihvata svog sponzora kao očinsku figuru. Ali, du Pontova nepredvidiva narav i psihološko poigravanje počinju da ugrožavaju Markovo poljuljano samopouzdanje, što pogubno utiče na njegovu veštinu na terenu. Kada se Du Pontovo interesovanje prebaci na brata Dejva - koji poseduje autoritet i samopouzdanje - ovaj trio će zadesiti tragedija kakvu niko nije mogao da predvidi.

Slike

Rvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa LudilomRvanje sa Ludilom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.