SADRžAJ

Reditelj Klint Istvud predstavlja nam film „Snajperista, u kom Bredli Kuper glumi Krisa Kajla, najopasnijeg snajperistu u američkoj vojnoj istoriji. Ali on nije bio samo izuzetno nadaren i precizan strelac. Poslat je u Irak sa samo jednim ciljem: da zaštiti svoje saborce. Njegova preciznost spasla je ogroman broj života na ratištu i, kako se priča o njegovoj hrabrosti sve više širila, dobio je nadimak Legenda. Međutim, za njega su čule i neprijateljske snage, pa su ucenile njegovu glavu i učinile ga glavnom metom pobunjenika. Takođe je vodio bitku i na privatnom polju, trudeći se da bude dobar otac i muž iako se nalazio na drugom kraju sveta. Uprkos opasnosti i problemima kod kuće, Kris je odslužio četiri stresne borbene misije u Iraku, poštujući moto mornaričkih foka koje glasi: Ne ostavljaj nijednog čoveka. Ali vrativši se ženi, Taji Rene Kajl (Sijena Miler) i deci, Kris shvata da ne može da ostavi rat iza sebe.

Slike

SnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperistaSnajperista

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.