Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(22 glasova)

SADRžAJ

Njihova veza postaje više od običnog prijateljstva. Sada su oni već odrasli, žive svoje živote i imaju svoje probleme, ali se sećaju svoje hrabrosti i moći koja im je više teret nego dar. Kada jedna strašna nesreća zamalo liši života jednog od njih, u početku ne prepoznaju povratak strahote koja je nekako povezana sa Duditsom. Međutim, kada se ponovo sretnu na svom godišnjem odmoru u lovačkoj kolibi u severnim šumama, očekujući lepu zabavu, doživljavaju zlu kob koja ih sve pogađa. Najpre dolazi jedan stranac, izgubljeni lovac, koji nije svestan užasne zaraze koju nosi sa sobom. Za nogama mu je mećava, strašna oluja u kojoj je nešto još kobnije - smrtonosna nepoznata sila koja će odneti neke od njih i primorati one koji budu preživeli da još jednom dozovu svoje zaboravljene moći i suoče se sa neviđenim užasom.

Slike

Zamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snoveZamka za snove

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.