SADRžAJ

Istinita priča o Džordžu Jangu, čoveku koji uveo kokain na američko tržište! Beli prah reditelja Teda Dema snimljen je po biografskoj knjizi Brusa Portera o životu čoveka koji je zapravo uspostavio američko tržište kokaina od čega je neko vreme živeo luksuznim životom, kakav mnogi ne mogu ni da zamisle, ali koji je zbog svojeg posla na kraju propatio nezamislivo mnogo.
Spavajući, dišući i jedući novac, Džordž Jung živi fantastičnim životom o kojem mnogi mogu samo da sanjaju. Kako je običan dečko iz komšiluka postao desna ruka Pabla Eskobara 1970-tih i 1980-tih godina? Priča o Jungovom usponu i padu, brutalnim pregovorima, nemilosrdnim ubistvima i poslovnim potezima otkrivena je u sjajnom filmu "Beli prah".
Odrastajući u porodici sitnog preduzetnika koja je često jedva spajala kraj s krajem, Džordž Jung je još kao dečak sam sebi obećao da, kad odraste neće deliti sličnu sudbinu. Tako je, nakon preseljenja u Kaliforniju, počeo da se bavi nezakonitim poslovima. U zatvoru je završio zbog dilovanja droge. Tamo upoznaje svog budućeg partnera koji ga upozorava na velike mogućnosti zarade u švercovanju kokaina, droge koja još nije bila zavladala tržištem narkotika.
Po izlasku iz zatvora, Jung postaje jedna od ključnih osoba za uvoz kokaina u Ameriku, tvrdeći kako kontroliše čak 85% tržišta. Međutim, ni sav novac ni luksuz koji je stekao nisu mogli da ga pripreme za opasnosti biznisa u koji se upleo.

Slike

Bijeli prahBijeli prahBijeli prahBijeli prahBijeli prahBijeli prahBijeli prahBijeli prahBijeli prahBijeli prah

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.