SADRžAJ

Vili je jedan od 1500 kurira na biciklima na Menhetnu. Ali danas, Vili ima toliko vrednu isporuku, da korumpirani njujorški detektiv kome je potreban novac počinje da juri Vilija kroz grad da bi se dokopao koverte pre isporuke.
Zaobilaženje brzih automobila, pobesnelih taksista i namrgođenih pešaka je svakodnevni posao za Vilija (Džozef Gordon-Levit), jednog od najspretnijih i najagresivnijih njujorških kurira na biciklu. Samo odabrani mogu da voze “fiksi” – super laki bicikl bez kočnica – a voze ih samo veoma spretni biciklisti i suicidalni ludaci koji rizikuju da postanu fleka na asfaltu svaki put kad uđu u saobraćaj. Ali, čovek koji je navikao da živi na ivici, dolazi u veliku opasnost kada se rutinska isporuka pretvori u smrtonosnu jurnjavu po ulicama Menhetna. Kada Vili pokupi poslednji koverat na dan hitne isporuke, otkriva da je ovaj paket malo drugačiji. Ovoga puta, neko pokušava da ga ubije.

Slike

Hitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporukaHitna isporuka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.