Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(59 glasova)

SADRžAJ

Dok je na svom medenom mesecu na rajskoj plaži, Ruben Fefer, konzervativni analitičar rizika iz osiguravajućeg društva, zatiče svoju ženu Lisu Kramer u seksualnom odnosu s Klodom, instruktorom ronjenja, na njegovom brodu. Odmah se vraća u Njujork, gde ga prijateljica Sendi Lajl poziva na žurku. Tamo se sastaje sa drugaricom iz srednje škole, Poli Prins, vrlo samostalnom ženom koja vodi uzbudljiv život i živi sa svojim slepim tvorom u udobnom, ali jednostavnom stanu. Iako su potpuno različiti, izlaze zajedno i osećaju obostranu privlačnost. Kad se Lisa vrati, Ruben mora da odluči da li želi da živi život u predgrađu s nevernom ženom, ili da stupi u rizičnu vezu sa Poli.

Slike

Nevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa PoliNevolje sa Poli

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.