Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(34 glasova)

SADRžAJ

Tokom pet godina, svadbeni planovi Toma i Vajolet su odlagani zbog brojnih razočaranja i iznenađenja. Vajolet je primorana da se odseli u Mičigen zbog škole, a Tom je isfrustriran zbog propuštenih poslovnih prilika.
Producent filma „Deveruše“ i reditelj filma „Preboleti Saru Maršal“ donosi nam satiričnu komediju o verenom paru koji se uporno sapliće na svom dugom putu ka oltaru. Izgleda da je Tomu (Džejson Sigel) i Vajolet (Emili Blant) suđeno da žive srećno do kraja života, ali budući da jedno histerično odlaganje prati drugo, svi počinju da se pitaju mogu li oni da prežive veridbu.

Slike

Veridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad krajaVeridbi nikad kraja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.