SADRžAJ

Petoro prijatelja voze jahtu do njenog novog vlasnika. Međutim, usput naleću na stene i jahta počinje da tone, a oni su pred teškim izborom: da ostanu na njoj ili da plivaju 18 kilometara kroz vode pune ajkula.
Kejt, njen brat Met i njegova devojka Suzi stižu na Veliki greben u Australiji da se nađu s Kejtinim bivšim momkom Lukom. Luk i njegov prijatelj Voren žive od toga što isporučuju brodove širom sveta. Luk se nudi da povede troje prijatelja na jednonedeljno jedrenje, brodom koji treba da isporuči u Indoneziji. Tokom putovanja Kejt i Luk obnavljaju staru ljubav, ali je ona opterećena starim sukobima. Zora sledećeg dana. Jahta se iznenada prevrće. Svi se očajnički bore da se spasu i popnu se na vrh prevrnute kobilice. Kad se popnu, vide da je noseća struktura jahte probušena. Pošto proceni situaciju, Luk odlučuje da će imati najveće šanse da prežive ako plivaju do obližnjeg ostrva. Kad krenu da plivaju shvate da ih prati ogromna ajkula. Zasnovan na istinitim događajima, film „Greben“ je napeti triler o preživaljavanju koji nameće pitanje: „Šta bih ja uradio da sam u ovakvoj situaciji?“

Slike

GrebenGrebenGrebenGrebenGrebenGrebenGrebenGrebenGrebenGrebenGreben

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.