SADRžAJ

Budući da mu je supruga, nakon brodske nesreće, na aparatima za održavanje života, havajski zemljoposednik Met King putuje sa svoje dve kćerke iz Oahua u Kauai, da bi se suočio s čovekom koji je imao ljubavnu aferu sa Elizabet pre nesreće.
Radnja filma „Potomci“ smeštena je na Havajima i prikazuje nepredvidivo putovanje američke porodice koja se nalazi na raskršću. Met King (Džordž Kluni), suprug i otac dve kćerke, mora da preispita svoju prošlost i donese odluke u vezi sa budućnošću u trenutku kad je njegova supruga ozbiljno povređena u brodskoj nesreći kod Vaikikija. Na čudan način pokušava da izgladi odnos sa kćerkama – desetogodišnjom drskom Skoti i sedamnaestogodišnjom Aleksandrom – kolebajući se da li da proda porodičnu zemlju koju je nasledio od havajskih vladara i misionara. King je vlasnik poslednjih neprocenjivih parcela tropskih plaža na ostrvu. Kad Aleksandra obelodanjuje da je njena majka bila u ljubavnoj aferi u vreme nesreće, Met mora iznova da sagleda ceo svoj život, da ne pominjemo nasleđe, tokom te nedelje donošenja značajnih odluka. S devojkama na grbači, kreće u potragu za ženinim ljubavnikom. Negde usput, u zabavnim, problematičnim i transcendentalnim susretima, shvata da je konačno na putu ponovnog izgrađivanja svog života i porodice.

Slike

PotomciPotomciPotomciPotomciPotomciPotomciPotomciPotomciPotomciPotomciPotomciPotomci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.