Ocena: 4.3/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(72 glasova)

SADRžAJ

Nastavak filma o kultnom superheroju iz stripa. Džoni Blejz (Nikolas Kejdž) kao Ghost Rider se ponovo bori protiv đavola. Ovog puta se krije u istočnoj Evropi, gde pokušava da se sakrije od đavola i izbegne sudbinu đavoljeg plaćenika. Na meti đavola, međutim, je i dečak Deni. Tajno društvo koje pokušava da spasi dečaka moli Džonija za pomoć. Da bi pomogao dečaku, Džoni mora da postane Ghost Rider. On to ne želi, ali je to i jedini način da spasi dečaka, ali i pomogne sam sebi.

Slike

Goust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osveteGoust rajder: Duh osvete

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.