poster

Čovek od papira

Paper Man (2009)


Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(8 glasova)

SADRžAJ

Papirni čovek je inspirativna komična drama o neobičnom prijateljstvu između Ričarda (Džef Denijels), neuspelog sredovečnog pisca koji nikada nije zaista odrastao, i Ebi (Ema Stoun), 17-godišnje devojke koja je zbog porodične tragedije od pre nekoliko godina ostala bez mladosti. Oboje su nesigurni, oboje se plaše da čvrsto zakorače napred i oboje traže onog posebnog prijatelja, koji bi im pomogao da krenu u budućnost. Od detinjstva, Ričard se uglavnom oslanjao na izmišljenog prijatelja, koji živi u njegovoj glavi – kostimiranog superheroja poznatog kao Kapetan Izuzetni (Rajan Rejnolds). Na insistiranje svoje žene Kler (Liza Kudrov), Ričard se tokom zime preselio na Long Ajlend ne bi li prevazišao blokadu u pisanju. Tu Ričard upoznaje Ebi i zapošljava je kao bejbisiterku, iako nema dece. Njihovo dirljivo novo prijateljstvo počinje od Ričardovog divljenja prema Ebinoj domaćoj supi i Ebinom uživanju u Ričardovom pisanju i pokušajima da se bavi origamijem. Kako zima protiče, a neobično i toplo prijateljstvo između Ričarda i Ebi raste, njih dvoje počinju da poveravaju jedno drugom svoje snove i životne teškoće. S dolaskom proleća, Ričard i Ebi uviđaju da postoji trenutak kada se treba oprostiti od izmišljenih prijatelja iz prošlosti i prigrliti budućnost kao novi početak, baš kao što bi svako prigrlio novo I jedinstveno prijateljstvo.

Slike

Čovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papiraČovek od papira

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.