poster

Zemlja izgubljenih

Land of the Lost (2009)

Režiser: Brad Silberling
Pink Movies | srijeda | 19:00

Ocena: 5.3/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(19 glasova)

SADRžAJ

Doktor Maršal je sa svojom asistentkinjom i jednom propalicom, uvučen u vrtlog vremena i prostora. U alternativnom univerzumu, sprijatelje se sa primatom po imenu Čaka, koji je njihov saveznik u svetu dinosaurusa i fantastičnih bića.
Genijalni komičar Vil Farel glumi doktora Rika Maršala, kvantnog paleontologa koji je diskreditovan u svetu nauke zbog toga što ne krije da veruje da je putovanje kroz vreme lek za sve probleme čovečanstva. Doktor Maršal dotiče samo dno svoje profesije – primoran je da predaje u osnovnoj školi. Tada upoznaje mladu, ambicioznu naučnicu Holi (Ana Friel), koja mu otkriva da je pratila sve što je radio i veruje da je on genije. Podstaknut njenim entuzijazmom, doktor brzom brzinom završava napravu koja ćemu omogućiti putovanje kroz vreme – u čemu mu pomažu Holi i Vil (Deni Mekbrajd), propalica koja prodaje pirotehničku opremu. Vil ga odvodi u pećinu koja izgleda kao pogodno mesto za testiranje nove mašine. Njenim aktiviranjem, njih troje će se obreti u svetu prepunom peska, dinosaurusa i strašnih bića nalik gušterima, poznatim kao “slisteksi”. Ubrzo oni gube mašinu koja ih je dovela u alternativni univerzum, i ako hoće da se vrate kući, moraju da je ponovo naprave uz pomoć Čake (Horma Takone), bića nalik majmunu, koji i jedini prijatelj koga su stekli na tom čudnom mestu.

Slike

Zemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihZemlja izgubljenihNBC UniversalNBC Universal

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.