Ocena: 5.1/10
Ocena korisnika: 6.7/10
(56 glasova)

SADRžAJ

Pohod koji za surovog simerijskog ratnika počinje kao lična osveta, ubrzo se pretvara u epsku borbu protiv gigantskih protivnika i stravičnih čudovišta, dok Konan shvata da je on jedina nada za spas naroda Hiborije.
Najlegendarniji Varvarin svih vremena se vraća. Napredujući i evoluirajući osam uzastopnih decenija u mašti javnosti – kroz prozu i stripove, na velikom i malom ekranu, kroz video igrice u svim mogućim oblicima – Konanovi poduhvati u dobu Hobrije oživljavaju kao nikada ranije u kolosalnom 3D akcionom i avanturističkom filmu. Pohod koji za surovog simerijskog ratnika počinje kao lična osveta, ubrzo se pretvara u epsku borbu protiv gigantskih protivnika, stravičnih čudovišta i sa vrlo malo šansi, dok Konan shvata da je on jedina nada za spas naroda Hiborije od nasilne vladavine natprirodnog zla.

Slike

Konan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan VarvarinKonan Varvarin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.