poster

Priča o vitezu

A Knight's Tale (2001)

Režiser: Brian Helgeland

Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(50 glasova)

SADRžAJ

Ovo je na moderan način, uz dobru rok muziku, ispričana srednjevekovna priča o hrabrosti, romansi i izdaji, o grupi mladih ljudi koji su krenuli u avantruru... Viliam Tečer (H. Ledger) je seljak koji se predstavlja kao vitez i sa svojom družinom obilazi gradove u kojima se održavaju nadmetanja vitezova za slavu, ponos i novac. Najveći san mu je da postane šampion u viteštvu, poslednjem testu snage i veštine. Ipak, imaće mnogo izazova da reši pre nego što osvoji turnir... Zaljubiće se u prelepu devojku plemićkog porekla, a neko je spreman i da ga izda.

Slike

Priča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezuPriča o vitezu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.