poster

Ubistveni dogovor

The Contractor (2007)

akcija, drama, triler, misterija | Bugarska, Ujedinjeno kraljevstvo, SAD
Režiser: Josef Rusnak
Pink Action | 25.4.24. | 03:00

Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(70 glasova)

SADRžAJ

Penzionisanog snajperistu muči činjenica što nije uspeo da uništi jednog od najozloglašenijih svetskih terorista. Ali bivši poslodavci sada žele da dovš¡i posao u Londonu gde je teroristički vođa uhvaćen i čuvan pod velikom zaštitom.Ono što je za njega trebalo da bude rutinska misija pretvara se u noćnu moru kada je Dijal prisiljen na skrivanje dok ga neumorno proganja britanska policija i njihov glavni istražitelj.Shvata da je prevaren od svih. Njegova jedina nada je l2-godišnja devojčica sa kojom se Dijal nevoljno sprijateljuje, dok očajnički pokušava da nađe ubicu i istinu.

Slike

Ubistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovorUbistveni dogovor

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.