SADRžAJ

Nakon uvođenja rasne integracije u američko školstvo, tamnoputi trener počinje da trenira srednjoškolski fudbalski klub u Virdžiniji početkom 1970-ih. Beli i crni igrači u trening kampu ne uče samo da se slažu, već i da postanu prijatelji.
„Seti se Titana“ pripoveda neverovatnu inspirativnu priču o gradu u Virdžiniji pogođenom rasnim predrasudama – i dvojici muškaraca koji su ga doveli u red. Radnja se dešava 1971. godine, kad mladi tamnoputi novajlija Herman Bun (Denzel Vošington) počinje da radi kao glavni fudbalski trener u jednoj srednjoj školi – preotevši mesto Biliju Joustu, iskusnom belcu sa odličnim rezultatima. Dok SAD pokušavaju da izađu na kraj sa rastućim problemima rasne integracije, njih dvojica polako prevazilaze međusobno nepoverenje i uče da poštuju jedan drugoga. Usput oblikuju grupu gnevnih, nefokusiranih momaka u dinamičan pobednički tim – i dokazuju da heroji mogu biti svih boja!

Slike

Seti se TitanaSeti se TitanaSeti se TitanaSeti se TitanaSeti se Titana

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.