SADRžAJ

Veliki čarobnjak Baltazar Blejk regrutuje naizgled običnog momka Dejva Statlera za svog neradog štićenika da zajedno s njim odbrani Menhetn od njegovog arhineprijatelja Maksima Horvata.
Volt Dizni, producent Džeri Brukhajmer i reditelj Džon Turtltaub predstavljaju „Čarobnjakovog šegrta“ – inovativnu epsku komičnu avanturu o čarobnjaku i njegovom nesrećnom šegrtu koji upadaju u središte drevnog sukoba između dobra i zla. Baltazar Blejk (Nikolas Kejdž) je veliki čarobnjak koji živi na savremenom Menhetnu i pokušava da odbrani grad od svog arhineprijatelja Maksima Horvata (Alfred Molina). Baltazar to ne može da učini sam, te regrutuje Dejva Statlera (Džej Baručel), naizgled običnog momka koji, kao sasvim neradi štićenik, pokazuje skriveni potencijal. Čarobnjak na brzinu obuči svog nevoljnog šegrta veštinama magije i ovi neočekivani partneri moraju da udruže snage protiv najstrašnijeg i najsurovijeg nevaljalca svih vremena. Dok postaje „Čarobnjakov šegrt“, Dejvu će biti potrebna sva hrabrost koju ima da preživi obuku, spase grad i osvoji devojku. Na osnovu filmske priče Lorensa Konera, Marka Rozentala i Meta Lopeza scenario su napisali Met Lopez, Dag Majro i Karlo Bernard.

Slike

Čarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrtČarobnjakov šegrt

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.