SADRžAJ

Sem (Karen Gilan) je imala samo 12 godina kad je njena majka Skarlet (Lena Hidi), elitni ubica, bila primorana da je napusti. Sem je odgajala “Firma”, nemilosrdni kriminalni sindikat za koji je njena majka radila. Sad, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i izrasla u žestokog ubicu. Efikasna je i odana. Ali kad posao visokog rizika krene naopako, Sem mora da bira između služenja Firmi i štićenja života nedužne osmogodišnje devojčice Emili (Kloi Kolman). S metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi - da se nađe sa svojom majkom i njenim smrtonosnim saradnicima Bibliotekarima (Anđela Baset, Mišel Jeoh i Karla Gugino). Ove tri generacije žena udružuju snage u osvetničkom ratu protiv onih koji mogu da im oduzmu sve.

Slike

Barutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejkBarutski milkšejk

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.