Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 8/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Kraljica Viktorija je duboko depresivna posle muževljeve smrti. Njen sluga Braun, koji je obožava, vraća je u život, ali njihov odnos izaziva skandal i dovodi monarhiju u krizu.
Posle smrti svog muža, princa Alberta, kraljica Viktorija (Džudi Denč) je očajna i živi u žalosti naredne dve godine. Kad jedan od sluga predloži da bi jahanje moglo biti okrepljujuće za kraljičino zdravlje i duh, Škot Džon Braun (Bili Konoli) postaje njen vodič i konjušar. Kraljica u početku ne pokazuje nikakvo interesovanje za jahanje iako Braun svakodnevno priprema konja; konačno, posle nekoliko dana, gospodin Braun otvoreno govori kraljici: „Tako mi boga, nisam ni sanjao da ću vas videti u takvom stanju!“ Dok su dvorjani šokirani, kraljica je prijatno iznenađena time što joj se neko obraća tako direktno. Uskoro svakog jutra odlazi na jahanje sa gospodinom Braunom i shvata da joj je on pravi prijatelj, koji joj se obraća kao ženi, a ne kao vladarki. Međutim, mnogi dvorjani su šokirani njihovim odnosom, verujući da Braun koristi to prijateljstvo za političku prednost – ili još gore, da bi postao njen ljubavnik.

Slike

Gospođa BraunGospođa BraunGospođa BraunGospođa BraunGospođa BraunGospođa BraunGospođa BraunGospođa BraunGospođa BraunParamountGospođa Braun

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.