poster

Vukodlak

The Wolfman (2010)

Režiser: Joe Johnston

Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(50 glasova)

SADRžAJ

Benisio Del Toro je ukleti plemić koji se vraća na porodično imanje kada mu nestane brat. Zajedno sa svojim ocem, kreće u potragu za bratovljevim ubicom, i otkriva da je njegova vlastita sudbina gora i od smrti.
Detinjstvo Lorensa Talbota (Benisio Del Toro) se završilo one noći kada mu je umrla majka. Njegov otac (Entoni Hopkins) šalje ga u uspavani viktorijanski zaseok po imenu Blemur u ludnicu, a sam odlazi u Ameriku. Kada ga Gven, verenica njegovog brata (Emili Blant) pronađe i zamoli da joj pomogne da pronađe verenika koji je nestao, Talbot se vraća na očevo imanje. Odmah saznaje da je telo njegovog brata pronađeno. Ponovo se ujedinivši sa svojim otuđenim ocem, Lorens kreće u potragu za ubicom svoga brata i otkriva da mu je namenjena sudbina gora od smrti. Nešto ili neko ko poseduje surovu snagu i nezasitu žeđ za krvlju ubija seljane, a sumnjičavi inspector Skotland Jarda, Aberlin (Hugo Viving) dolazi na imanje da bi istražio stvar. Inspirisan filmskim klasikom u produkciji Univerzala koji je uticao na pojavu niza horora, “Vukodlak” Džoa Džonstona se temom ukletog čoveka koji postaje vukodlak, bavi na način sličan kultnom originalu.

Slike

VukodlakVukodlakVukodlakNBCUVukodlakVukodlakNBCUNBCUVukodlakVukodlakVukodlakVukodlakVukodlakVukodlakVukodlakVukodlakNBCU

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.