SADRžAJ

Jonas Behman, advokat, je čovek sistema. Sve do dana kada on lično biva optužen za ubistvo. Uzimajući stvari u svoje ruke, on se baca u lov za grupom ucenjivača koji prete da će ga razotkriti kao ubicu. Ali ništa nije onako kao što deluje, i ucena vuče korene iz smrti njegovog oca pod tajanstvenim okolnostima godinu i po dana ranije.
Uspešni advokat postaje žrtva zlobne ucenjivačke zavere u ovom mračnom kriminalnom trileru u kome jednu od glavnih uloga tumači zvezda „Rasturača“ Kim Bodnia. Jonas Behman (Nikolaj Lie Kas) se ponosi time što igra po pravilima, ali kada mu zaprete da će ga razotkriti, on rešava da uzme stvari u svoje ruke. Sada, kad kreće da uhvati one koji pokušaju da organizuju njegovu propast, njegova istraga ga vodi unazad, do smrti njegovog oca, godinu i po dana ranije, u opasni svet nasilnog osuđenika Klaesa Kilerta (Bodnia).

Slike

Kandidat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.