SADRžAJ

Bolan osvrt na jedan dan u životu pomoćnice (Džulija Garner) moćnog direktora. Dok Džejn prolazi kroz svoju dnevnu rutinu, ona postaje svesna podmukle zloupotrebe koja ugrožava svaki aspekt njenog položaja u firmi.
Film „Pomoćnica“ prati jedan dan u životu Džejn (Džulija Garner), mlade žene koja je nedavno diplomirala i želi da postane filmski producent. Kada pronađe posao iz snova i zaposli se kao pomoćnica u moćnoj kompaniji iz sveta šoubiznisa, ona ima uobičajena zaduženja – spremanje kafe, ubacivanje papira u mašinu za fotokopiranje, naručivanje ručka, organizovanje putovanja, primanje telefonskih poruka i dočekivanje novih zaposlenih. Međutim, dok Džejn prolazi kroz svoju dnevnu rutinu, ona, i mi, postajemo svesni podmukle zloupotrebe koja ugrožava svaki aspekt njenog radnog dana, akumulacije ponižavanja protiv koje Džejn odlučuje da se pobuni, samo da bi razotkrila pravo lice sistema u koji je ušla.

Slike

AsistentkinjaAsistentkinjaAsistentkinjaAsistentkinjaAsistentkinjaAsistentkinjaAsistentkinjaAsistentkinjaAsistentkinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.