SERIALE Faqja 1

 • Zapisi sa izvora

  e mërkurë

  6.12.23

  07:00

  Zapisi sa izvora

  Zapisi sa izvora

  Zapisi sa izvora...

 • Kulturni mozaik

  e mërkurë

  6.12.23

  14:30

  Kulturni mozaik

  Kulturni mozaik

  Kulturni mozaik...

 • Dokumentar

  e mërkurë

  6.12.23

  15:33

  Dokumentar

  Dokumentar ATV KS

  Dokumentar.

 • Zapisi sa izvora

  e mërkurë

  6.12.23

  21:00

  Zapisi sa izvora

  Zapisi sa izvora

  Zapisi sa izvora...

 • Fakte

  e mërkurë

  6.12.23

  22:00

  Fakte

  Fakte me Adnan Merovci

  Emisioni FAKTE, është i karakterit dokumentues - informues. Në kuadër të tij trajtohen ngjarjet kronologjikishtë të dekadës para lufte (1989 -1999). Emisionet shoqërohen me storie ekskluzive nga arkivi i autorit. Në...

 • Dokumentar

  e enjte

  7.12.23

  05:35

  Dokumentar

  Dokumentar ATV KS

  Dokumentar.

 • Dokumentar

  e enjte

  7.12.23

  15:33

  Dokumentar

  Dokumentar ATV KS

  Dokumentar.

 • Trajanje

  e enjte

  7.12.23

  21:00

  Trajanje

  Trajanje

 • DOKUMENTAR I HUAJ

  e premte

  8.12.23

  05:25

  DOKUMENTAR I HUAJ

  Dokumentar i huaj

  Dokumentar i huaj RTK.

 • Dokumentar

  e premte

  8.12.23

  05:35

  Dokumentar

  Dokumentar ATV KS

  Dokumentar.

 • Dokumentar

  e premte

  8.12.23

  15:33

  Dokumentar

  Dokumentar ATV KS

  Dokumentar.

 • Majstor i šegrt

  e premte

  8.12.23

  20:00

  Majstor i šegrt

  Majstor i Šegrt

 • Check-in

  e premte

  8.12.23

  21:00

  Check-in

  Check-in

  Një destinacion i huaj i pakonsumuar, por me interes të madh turistik, duke u bazuar në historinë e kulturën e tij, tërheqjet më të rëndësishme turistike, si dhe kulinarinë, shopping e argëtimin. Një rrëfim televiziv...

 • Histori shqiptare.

  e premte

  8.12.23

  23:30

  Histori shqiptare.

  Histori Shqiptare

  Reportazh nga Alma Cupi. Histori per njerezit qe punojne, kontribuojne per komunitetin, ngrene biznese, ruajne, traditen, kulturen si dhe ndihmojne ne zhvillimin e turizmit. Historite vine nepermjet xhirimeve ne...

 • Majstor i šegrt

  e shtunë

  9.12.23

  06:15

  Majstor i šegrt

  Majstor i Šegrt

Emri « 1 2 » Mbiemri
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.