Vlerësimi: 5.5/10
Vlerësimi i përdoruesit: 9.2/10
(10 Voto)

Ever since moving to Great Lakes City in The Loudest Mission: Relative Chaos (2017), Ronnie Anne and Bobby will adjust to their new life in the city, where they now live with their big, loving, chaotic multi-generational family, the Casagrandes. Ronnie Anne will make new friends, build stronger bonds with her relatives, and explore the endless possibilities of city life. Bobby helps Abuelo run the Mercado and meets all the city neighbors who shop there. Ronnie Anne and Bobby deal with their parents' divorce, their mom always working shifts as a nurse at the hospital, and their dad working as a doctor in Peru.

Transmetimet në kanale:

Nickelodeon  

Ishte në kanal:

SUPER RTL  

Episodi vijues:

Sot
22:05
The Casagrandes 1, Ep. 13
Nesër
11:30
The Casagrandes 2, Ep. 1
Nesër
12:00
The Casagrandes 2, Ep. 2
Nesër
14:45
The Casagrandes 2, Ep. 20
Nesër
15:10
The Casagrandes 3, Ep. 1
Nesër
16:50
The Casagrandes 2, Ep. 10
Nesër
17:15
The Casagrandes 2, Ep. 12
Nesër
22:05
The Casagrandes 1, Ep. 14
e shtunë
10:35
The Casagrandes 2, Ep. 12
e shtunë
11:00
The Casagrandes 2, Ep. 13
e shtunë
14:45
The Casagrandes 2, Ep. 13
e shtunë
15:00
The Casagrandes 3, Ep. 2
e shtunë
15:25
The Casagrandes 3, Ep. 4
e shtunë
15:45
The Casagrandes 2, Ep. 11
e shtunë
22:05
The Casagrandes 1, Ep. 15
e diel
10:35
The Casagrandes 2, Ep. 14
e diel
11:00
The Casagrandes 2, Ep. 15
e diel
14:45
The Casagrandes 2, Ep. 13
e diel
15:00
The Casagrandes 3, Ep. 5
e diel
15:25
The Casagrandes 1, Ep. 1
e diel
15:45
The Casagrandes 2, Ep. 13
e diel
22:05
The Casagrandes 1, Ep. 16
e hënë
11:30
The Casagrandes 2, Ep. 3
e hënë
12:00
The Casagrandes 2, Ep. 4
e hënë
14:45
The Casagrandes 1, Ep. 2
e hënë
15:10
The Casagrandes 1, Ep. 4
e hënë
16:50
The Casagrandes 2, Ep. 13
e hënë
17:15
The Casagrandes 2, Ep. 14
e hënë
22:05
The Casagrandes 1, Ep. 17
e martë
11:30
The Casagrandes 2, Ep. 5
e martë
12:00
The Casagrandes 2, Ep. 8
23.8.22
14:45
The Casagrandes 1, Ep. 5
23.8.22
15:10
The Casagrandes 1, Ep. 6
23.8.22
16:50
The Casagrandes 2, Ep. 15
23.8.22
17:15
The Casagrandes 2, Ep. 16
23.8.22
22:05
The Casagrandes 1, Ep. 18
24.8.22
11:30
The Casagrandes 2, Ep. 9
24.8.22
12:00
The Casagrandes 2, Ep. 10
24.8.22
14:45
The Casagrandes 1, Ep. 7
24.8.22
15:10
The Casagrandes 1, Ep. 8
24.8.22
16:50
The Casagrandes 2, Ep. 18
24.8.22
17:15
The Casagrandes 2, Ep. 19
24.8.22
22:05
The Casagrandes 1, Ep. 19
25.8.22
11:30
The Casagrandes 2, Ep. 12
25.8.22
12:00
The Casagrandes 2, Ep. 13
25.8.22
14:45
The Casagrandes 1, Ep. 9
25.8.22
15:10
The Casagrandes 1, Ep. 10
25.8.22
16:50
The Casagrandes 2, Ep. 20
25.8.22
17:15
The Casagrandes 3, Ep. 1
25.8.22
22:05
The Casagrandes 1, Ep. 20
26.8.22
11:30
The Casagrandes 2, Ep. 14
26.8.22
12:00
The Casagrandes 2, Ep. 15
26.8.22
14:45
The Casagrandes 1, Ep. 11
26.8.22
15:10
The Casagrandes 1, Ep. 12
26.8.22
16:50
The Casagrandes 3, Ep. 2
26.8.22
17:15
The Casagrandes 3, Ep. 4
26.8.22
22:05
The Casagrandes 2, Ep. 1
27.8.22
10:35
The Casagrandes 2, Ep. 16
27.8.22
11:00
The Casagrandes 2, Ep. 18
27.8.22
14:45
The Casagrandes 2, Ep. 15
27.8.22
15:00
The Casagrandes 1, Ep. 13
27.8.22
15:25
The Casagrandes 1, Ep. 14
27.8.22
15:45
The Casagrandes 2, Ep. 13
27.8.22
22:05
The Casagrandes 2, Ep. 2
28.8.22
10:35
The Casagrandes 2, Ep. 19
28.8.22
11:00
The Casagrandes 2, Ep. 20
28.8.22
14:45
The Casagrandes 2, Ep. 15
28.8.22
15:00
The Casagrandes 1, Ep. 15
28.8.22
15:25
The Casagrandes 1, Ep. 16
28.8.22
15:45
The Casagrandes 2, Ep. 15
28.8.22
22:05
The Casagrandes 2, Ep. 3
29.8.22
11:30
The Casagrandes 2, Ep. 16
29.8.22
12:00
The Casagrandes 2, Ep. 18
29.8.22
14:45
The Casagrandes 1, Ep. 17
29.8.22
15:10
The Casagrandes 1, Ep. 18
29.8.22
16:50
The Casagrandes 3, Ep. 5
29.8.22
17:15
The Casagrandes 1, Ep. 1
29.8.22
22:05
The Casagrandes 2, Ep. 4
30.8.22
11:30
The Casagrandes 2, Ep. 19
30.8.22
12:00
The Casagrandes 2, Ep. 20
30.8.22
14:45
The Casagrandes 1, Ep. 19
30.8.22
15:10
The Casagrandes 1, Ep. 20
30.8.22
16:50
The Casagrandes 1, Ep. 2
30.8.22
17:15
The Casagrandes 1, Ep. 4
30.8.22
22:05
The Casagrandes 2, Ep. 5
REKOMANDIMET
 • Summer Camp Island (2018)

  Sot
  image
  Best friends Oscar and Hedgehog must summon all their courage to navigate the mysteries and wonders of a magic sleep-away camp. Summer Camp Island is the ultimate...
 • SfungjeriBob PantallonaKatrori (1999)

  Sot
  image
  Për Bob Sfungjerin dhe Patrikun, shokun e tij të ngushtë, së bashku me banorët e tjerë të Bikini Bottom në fund të detit, jeta është një seri aventurash ujore...
 • Shaun the Sheep (2007)

  Sot
  image
  Qengji Shon mendon dhe vepron sikur të ishte njeri, gjë që e fut atë në shumë telashe. Qeni i deleve të fermerit, Bitzer, përpiqet të mbajë Shonin dhe miqtë e tij...
 • Lola dhe Mia (2018)

  Sot
  image
  Lola dhe Mila, të cilët dëshirojnë të kalojnë ditën e tyre duke eksploruar gjëra të reja dhe argëtohen.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.