Winner takes all in this showdown, where four hotels compete to take home $25,000. The four hotel owners will spend the night in each other's hotel and award points for their experience. The hotel with the most points wins.

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.