Përmbledhje:

'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća. Serija je tako ponijela i naslov najgledanijeg programa koji slijedi Superbowl u posljednjih 18 godina. Dodatno će ova popularna serija ući u anale kao najgledaniji zabavni program na svim američkim TV postajama, nakon što je to uspjelo finalnoj epizodi Prijatelja. 'Uvod u anatomiju' prikazuje se na ABC-ju i to je program s najvećim rejtingom u posljednjih 12 godina. Na Valentinovo je serija ponovila uspjeh privukavši 25 milijuna Amerikanaca, a TV postaja ABC je uz 'Uvod u anatomiju' i 'Kućanice' odnijela pobjedu nad NBC-jem i prijenosom Olimpijskih igara u Torinu. Serija je zabilježila već i nekoliko nagrada: trostruko je nominirana za Emmy, ove godine bori se u čak 11 kategorija, osvojila je Zlatni globus za najbolju sporednu žensku ulogu, Screen Actors Guild za najbolju žensku ulogu, te dvije nagrade Image, Writers Guild of America i BMI Music.

REKOMANDIMET
  • Friends (1994)

    image
    Jeta e 6 te rinjve te Nju Jorkut, me te perbashketat dhe kontrastet mes tyre.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Blood is thicker than water (2008)

    image
    TV series focused on exploring the problems in life of ordinary families in Croatia.
  • Among Us (1994)

    image
    Among us (UU) is a German soap opera broadcasted since 28 November 1994, Monday to Friday by RTL. Among us deals about people in the Schillerallee in Cologne,...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.