Henri Koul dhe gjeniu inxhinjerik, Sem Lovgrov, vazhdojnë aventurën e tyre në kërkim të makinave antike të groposura nëpër oborre anembanë Anglisë.

Transmetimet në kanale:

Discovery Channel  

Episodi vijues:

e hënë
09:00
Fshehur dhe groposur 4, Ep. 10
e hënë
16:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 20, Uitni
e martë
09:00
Fshehur dhe groposur 4, Ep. 11
e martë
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 1, Mot me stuhi, thesare të fshehura
e mërkurë
09:00
Fshehur dhe groposur 4, Ep. 12
e mërkurë
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 2
e enjte
09:00
Fshehur dhe groposur 4, Ep. 13
28.9.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 3
Gjithçka, përveç lavamanit të kuzhinës
29.9.23
09:00
Fshehur dhe groposur 4, Ep. 14
29.9.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 4
2.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 1
2.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 1, Mot me stuhi, thesare të fshehura
3.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 2
3.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 2
4.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 3
4.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 3
Gjithçka, përveç lavamanit të kuzhinës
5.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 4
5.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 4
6.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 5
6.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 5
9.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 6
9.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 6
10.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 7
10.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 7
11.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 8
11.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 4, Ep. 1
12.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 9
12.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 9, Emocione e rrëqethje
13.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 5, Ep. 10
13.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 10, Nevoja për shpejtësi
16.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 1, Nga Kornualli në Oksfordshir
16.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 11
17.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 2, Bakingamshir
17.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 12
18.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 3, Surei
19.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 4, Kornualli
19.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 13
20.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 5, Zona perëndimore dhe Oksfordshiri
20.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 14
23.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 6, Sërf në Kornuall
23.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 15, Shenja dhe mrekulli
24.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 7, Nga Bodmini në Oksfordshir
24.10.23
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 16
25.10.23
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 8, Redruth
e mërkurë, 25 tetor 2023
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 17
e enjte, 26 tetor 2023
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 9, Hemshir
e enjte, 26 tetor 2023
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 18
e premte, 27 tetor 2023
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 10, Në zemër të Oksfordshirit
e premte, 27 tetor 2023
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 19
e hënë, 30 tetor 2023
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 11, Bregu Perëndimor i Kornuallit
e hënë, 30 tetor 2023
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 20, Kërcënim i trefishtë
e martë, 31 tetor 2023
09:00
Fshehur dhe groposur 1, Ep. 12, Oksfordshir
e martë, 31 tetor 2023
16:00
Fshehur dhe groposur 2, Ep. 21, Ndryshkje në paqe

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.